Välkommen till Kempower Sverige!

Vi är glada att du visat intresse för oss och våra produkter. På den här sidan hittar du lite inledande information och material om våra laddsystem, men besök också gärna vår globala hemsida där det finns mycket mer att läsa och material att ladda ner.

Kempower erbjuder modulära, smarta och flexibla laddsystem. Vi har både integrerade laddare på 50-400 kW, men också distribuerade system som består av kraftskåp med tillhörande laddsatellliter, som kan byggas upp till kundanpassade och flexibla lösningar på 50-600 kW. Dessutom har vi en mobil laddare på 40 kW, som enkelt kan göras om till permanent lösning.

Några fördelar:

  • Skalbara system som enkelt kan byggas ut efter behov, både i form av kraftmoduler och extra ladduttag
  • Samtidig laddning mellan upp till 8 ladduttag
  • Intelligent, automatisk och dynamisk fördelning av tillgänglig effekt till respektive uttag, i realtid
  • Avancerad mjukvarulösning för styrning och drift (ChargEye) som option

Hör av er om ni vill veta mer, har frågor eller ett case som ni vill diskutera mer!

Jenny Miltell
Sales Manager Sweden
jenny.miltell@kempower.com
Tel: +46 72 207 92 95

Produktblad för tunga fordon

Ladda ner Kempowers produktblad för tunga fordon - Laddlösningar som växer tillsammans med er affärsverksamhet

Ladda ner Kempowers produktblad!

Exempel på case vi gjort i Sverige

Kempower levererar snabbladdningsteknik till Sveriges största laddstation för ellastbilar

Kempowers snabbladdningssystem bygger på smart teknik, den s k Kempower ChargEye. ChargEye-tekniken kan leverera energi baserat på antalet fordon som laddas samtidigt, med en initial maximal effekt per fordon på 250 kW och möjlighet att uppgradera till 320 kW per fordon i framtiden. Anläggningen har också framtidssäkrats för att möjliggöra laddning av kommande generationer av elfordon med större batterier och längre räckvidd.

Läs mer

Snabbladdningsteknik till Swerocks nya, helt elektriska Volvobetonglastbilar

Kempower kommer att leverera fyra nya laddpunkter ur Kempower S-Series till Swerock. Laddpunkterna kommer att användas för att ladda företagets helt nya elektriska Volvo FE elektriska betonglastbilar som beräknas tas i drift i Stockholm nästa månad. Som en del av ett omfattande klimatinitiativ mellan Swerock och Volvo Trucks kommer de nya ellastbilarna att användas i specifika projekt med uttalade klimatmål. Tack vare Kempowers toppmoderna teknik kan de elektriska betonglastbilarna antingen laddas över natten – vilket är tillräckligt för de flesta köruppdrag – eller snabbladdas under arbetsdagen. Kempowers laddningssatellitsystem består av en laddningsenhet ur Kempower C-Series och flera laddningssatelliter i S-Series.

Läs mer

Kempower blir officiell leverantör av DC-baserad snabbladdningsutrustning till Scania över hela världen

Scania och Kempower har tecknat ett ramavtal där Kempower blir officiell leverantör av DC-baserad snabbladdningsutrustning till Scania och dess dotterbolag globalt. Avtalet gör det möjligt för Scania att förse både sitt egna nätverk och sina kunder med Kempowers DC-baserade snabbladdningsteknik och lösningar. Ett av de första samarbetena mellan Scania och Kempower är elbussdepån i Strängnäs som tillkännagavs i januari, där Kempower levererar laddningsinfrastrukturen med hjälp av snabbladdningslösningarna i Kempowers C- och S-Series, och Kempower ChargEye, som är en unik fjärrstyrningsplattform. Med plattformen kan laddning övervakas och styras i realtid och tillgänglig effekt kan fördelas dynamiskt till bussarna som behöver laddas mest.

Läs mer

Kempower laddlösningar för Sverige

Detaljerad information

Genom att fylla i formuläret kan du ladda ner produktbladet.

Vi har även mer att berätta - därför ser vi fram emot att höra av dig!